Home   Geen categorie   De boerderij heeft haar stem laten horen

De boerderij heeft haar stem laten horen

9-11-2016 was het zover. samen met ruim 100 medestanders zijn wij samen met het landje in actie gekomen tegen de afgekondigde subsidiestop.

Wij hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om in te spreken in de bestuursvergadering waar wij de nadruk hebben gelegd op het feit dat wij aan de ene kant nieuwbouw toegezegd krijgen en aan de andere kant geen subsidie meer gaan ontvangen.

Iets wat ook door de stadsdeelvoorzitter Baâdoud werd bevestigd als een hele vreemde gang van zaken. wij hebben middels spandoeken, geluidprotest en meerdere insprekers iedereen weten te overtuigen van het feit dat wij gevrijwaard moeten worden van de subsidiestop. Vandaag 10-11-2016 wordt dit voorstel in de Amsterdamse raad besproken dus wij hopen dat de politici van nieuw west ons maximale support geven tot die tijd fingers crossed.

indien jullie willen weten wat er allemaal is besproken gisteren bekijk dan gerust eens deze link waarin te zien en te horen is hoe wij onze standpunten hebben verdedigd.

https://nieuw-west.notubiz.nl/vergadering/230624/Algemeen%20Bestuur%2009-11-2016

 

 

 

One Comment

  • Willem Stevens

    Ik ben beheerder geweest van 1975 tot 1984, toen werden wij (ambtenaren) al wegbezuinigd. Het is goed dat Tanja Mulder toen als een van de eerste vrijwilligers is gebleven en gezorgd heeft dat de. uylenburg nog steeds bestaat. Fijn dat er zoveel animo voor was gisterenavond. Ik wens jullie heel veel sterkte. En als ik wat kan doen hoor ik het graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*