Home   Nieuws   Stageplek of vrijwilliger worden ?

Stageplek of vrijwilliger worden ?

Onze boerderij leent zich prima om een stageopdracht te vervullen. Wij nemen regelmatig nieuwe stagiaires aan die bij ons de fijne kneepjes van het verzorgen van dieren leren. Ook laten wij hen kennis maken met alle administratie en andere onderwerpen die bij het boerenleven horen. Dus wil je stage lopen laat het ons weten middels een e-mail of bel ons gewoon !

Wil je nou gewoon lekker buiten met dieren bezig zijn dan ben je ook van harte welkom. Wij kunnen altijd goede vrijwilligers gebruiken die ons team komen versterken. Ook voor een vrijwillige werkplek nodigen wij jullie uit om een mail te sturen of te bellen.

Ons telefoon nummer is : 020-6185235 e-mail : info@kinderboerderij-uylenburg.nl

 

Comments are closed.