Home   Nieuws   De Kalfjes zijn weer in aantocht

De Kalfjes zijn weer in aantocht

Zoals jullie wellicht weten heeft de kinderboerderij een beleidsplan waarbij wij zo min mogelijk met dieren fokken. Wij laten de dieren op onze boerderij oud worden of wij voeden de dieren op om ze later naar een groter weiland over te brengen. Zo ook onze koeien. elk jaar voeden wij 2 kalveren om iedereen ook met koeien in aanraking te laten komen. Er zijn immers nog steeds mensen die niet weten waar de melk nou eigenlijk vandaan komt. Als de koeien te groot zijn om op de Uylenburg te houden dan gaan ze weer terug naar de stal waar zij vandaan komen om op te groeien tot volwassen melkkoeien. zo hebben wij elk jaar nieuwe kalveren. Hou de komende tijd de boerderij goed in de gaten want de nieuwe bewoners kunnen elk moment arriveren.

 

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*